Det er mange veier til målet! Skal du sette snuten mot Oslo i sommer, har du flere rederier å velge mellom som har spesialisert seg på båtturer til og fra Oslo.

cruise

Har Stena Line, også kalt danskebåten, fulle lugarer, har du flere alternativer for et minnerikt cruise til Oslo:

Uansett om du reiser med eller uten bil, har alle rederiene kapasitet til å frakte biler på flere av fergene sine. Ta med ditt eget kjøretøy, eller velg en leiebil til Oslo på ferden, og vit at du alltid kommer deg dit du skal.

Stena Lines rute fra Frederikshavn i Danmark til Oslo er et attraktivt alternativ for deg som ønsker et aktivt cruise med spa, shopping og underholdning, og for deg som bare søker transport. De fleste av flåtene kan by på spa, shopping og badeanlegg, mens noen av fergene også har muligheter for et kinobesøk på veien til Oslo.

Går reiseruten gjennom København på veien til Norge, kan du også reise med DFDS Seaways fra Danmark til Norges hovedstad. Det Forenede Dampskibs Selskab (grunnlagt i 1866) er det eneste rederiet som seiler mellom Oslo og København. Gjør som 700 000 andre reisende og legg turen til Oslo med enten Pearl Seaways eller Crown Seaways. Om bord kan du nyte mat fra hele fire restauranter, med et stort utvalg av mat og drikke. Liker du å spille, bør du velge  Pearl Seaways, der en trivelig kveld på Compass Casino venter.

Har du planer om  en lengre reise med bil, anbefales en av Color Lines ferger fra Kiel i Tyskland til Oslo. Etter en innholdsrik ferie kan du slappe av i et utvalg av 12 restauranter og barer, gratis internasjonale show, trening og spa, vannsklie, golfsimulator, shopping på taxfree om bord og mere til. På reisen kan du sove trygt og godt mens bilen er trygt plassert. Har du behov for litt egenpleie, er også en av Color Lines ferger perfekt for en spaopplevelse.

Ta båten til Oslo! Du får en trygg tur med minner for resten av livet. Finn ditt favorittrederi i dag og unn deg en god reise til Oslo!