Etter en lang dag med eventyr på båtferien er det godt å kunne slappe av med en god film. På https://www.plejmo.com/ kan du strømme en rekke filmer av topp kvalitet på din bærbare enhet når du er ute på ferietur.

Intet er umulig

Noe av det beste med moderne strømmetjenester er du har fri tilgang på alle dine enheter når du er ute og reiser. Da mener vi på mobiltelefon, laptop, nettbrett og alt annet som tenkes kan. Strømmetjenesten Plejmo er intet unntak – her finner du et stort utvalg av norske og utenlandske filmer innen flere sjangre.

Hva med actionklassikeren Mission Impossible? Suksesserien med Tom Cruise som spesialagent Ethan Hunt har et nytt kapittel i form av Mission Impossible: Rogue Nation. Filmen ble godt mottatt av kritikere, og Filmpolitiet kalte det en actionfilm som har alle nødvendige ingredienser for skikkelig god underholdning. Her får du over to timer med popcornvennlig underholdning for hele familien – eller for deg selv når du trenger litt alenetid. Du hitter filmen på https://www.plejmo.com/nb/film/15325/mission-impossible-rogue-nation/.

Siden 1996 har Tom Cruise gestaltet agentrollen som spesialagent Ethan Hunt i det superhemmelige IMF. Det hele startet med en usedvanlig god thriller regissert Brian de Palma, og har fortsatt i mer actionmettet retning. Vi lot oss definitivt ikke imponere over den fjerde filmen, Ghost Protocol (2011); heftige actionscener til tross, filmen hadde et uinteressant plott, irriterende karakterer og en svak skurk. For ofte kom platt komikk i veien for en god historie. Med Rogue Nation kan vi gledelig konstanter at Tom Cruise leverer sin beste Mission: Impossible-film siden den første!

Tom Cruise

Den stilfulle klassikeren

Du har også tilgang på tidligere filmer i serien. Ingenting kan vel slå originalen fra 1996, regissert av Brian De Palma. Med Rogue Nation får du non-stop underholdning, og i originalen finner du en elegant spionthriller som tar seg god tid til å bygge opp historien og de troverdige rollefigurene. Har du ennå ikke sett denne, har du nå en utmerket mulighet i løpet av båtferien din. De utrolige kuppene, actionsekvensene og de elegante europeiske omgivelsene gjør Mission Impossible til en sann klassiker innen spionsjangeren.

Strøm Mission Impossible og mange andre filmer på Plejmo neste gang du skal på ferie eller er ute på reise. Filmene er lett søkbare, og det er enkelt å organisere og betale for strømmingen med din bærbare mediaenhet når du er på farten.