Det er mange flotte steder rundt om i verden som kan oppleves med seilbåt. Det å seile rundt på havet og oppleve naturen fra dens beste side garanterer en innholdsrik ferie. Det er flere muligheter å velge mellom når det gjelder seiling. Hvis man ikke har seilbåt selv, så er det faktisk flere selskap som tilbyr utleie av seilbåter – med eller uten skipper.

Opplev Kroatia

Kroatia grenser blant annet til Adriaterhavet og til flere land i Europa. Kroatia er kjent for sin innholdsrike historie og utrolig flotte natur. Landet har blitt et populært reisemål for mange de siste årene, blant annet på grunn av de mange flotte strendene. Det å ha tilgang til båt når man er i Kroatia kan gi muligheten til å få et enda bedre inntrykk av den flotte naturen og de mange fine strendene. Hvis man ønsker å seile i Kroatia, er det mange forskjellige selskaper som kan kontaktes. Det vil være opp til enhver hvor lenge man ønsker å leie seilbåten. Leie av seilbåt gir mange muligheter til å se landet fra en litt annen synsvinkel enn når man befinner seg på land. Fra seilbåten er det selvfølgelig også mulighet for å bade i havet, som stort sett holder god temperatur gjennom hele sommersesongen.

Øya Murter i Kroatia

Vær en annerledes turist

Det er mange måter å se Kroatia på, og en ny trend er å holde seg til noen få byer og i stedet bruke lengre tid i hver by. Det er selvfølgelig en opplevelse i seg selv, siden man naturligvis blir mer kjent med kulturen. Det er likevel å anbefale at man bruker tid på å se mest mulig av landet. Med en seilbåt vil man ha muligheten til å reise flere steder, og hvis man har med seg en skipper, kan det hende at man får se litt mer av de spesielle delene av landet som man ellers ikke hadde fått se. En skipper som er godt kjent i Kroatia, vil også kunne fortelle litt om de ulike stedene man ser, og i tillegg skaper det en trygg opplevelse for turistene å ha med en lokalkjent skipper på turen.